Muda Kunstsecundair (copy)

MUDA Kunstsecundair

Evergem/Gent

MUDA Kunstsecundair is dé school voor jonge gepassioneerde dansers die zich willen ontwikkelen als hedendaagse danskunstenaar.

Wat maakt ons bijzonder

Wij geloven sterk in de persoonlijke ontwikkeling van de jonge danser en ondersteunen dit door hen zoveel mogelijk tools aan te bieden in een warme uitdagende omgeving. De leerling staat centraal. Onze aanpak is verweven met de theoretisch vakken van onze middelbare school opleiding. We streven er naar om creatieve, onderzoekende en kritische danskunstenaars op te leiden en ze klaar te stomen voor het hoger onderwijs.

Wat bieden wij

Het MUDA Kunstsecundair biedt een 6-jarige middelbare schoolopleiding met een grote focus op het danspakket. Je krijgt tot 18 uur dans per week verdeelt over de vakken hedendaagse en klassieke dans als basis van de opleiding met veel aandacht voor experiment en artistiek onderzoek. Om onze dansers verder te ondersteunen bieden wij het vak overkoepelende dansbegeleiding aan waar er extra aandacht is voor blessure preventie en anatomie.

Onze dansers komen geregeld in aanraking met gastdocenten en choreografen die relevant zijn in het hedendaags danswerkveld. Het contact tussen deze professionals en onze dansers geeft een unieke kans om sterke en goed onderlegde danskunstenaars te worden. Enkele van deze gastdocenten en choreografen zijn onder meer: Lisi Estaras, Nicolas Vladyslav, Quan Bui Ngoc, Benjamin Vandewalle, Tony Vezich (Release the beast), Marine Besnard, Liz Kinochita en Eilit Marom (Counter technique). Ook hebben wij verschillende samenwerkingen met professionele organisaties zoals Les Ballets C de la B, Platform-K en De Vooruit zodat onze dansers veel ervaring kunnen opdoen. 

Wie past bij ons

Je hebt een grote passie voor dans en kunst. Je houdt van exploreren en experimenteren en je daagt jezelf graag uit als fysieke danser. Je staat graag voor een publiek en je wil dit later als beroep uitvoeren. 

Voor meer informatie kun je terecht op onze website.

Als je nog vragen hebt kun je ons mailen.  

Adres:

Hofbilkstraat 21
9940 Evergem
België

TELNR: +32 (0) 93943080 

Oriënteringsproeven 1ste en 2de middelbaar:

5 februari 2022 
12 maart 2022 
16 april 2022

Toelatingsproeven vanaf het 3de middelbaar:

16 april 2022 
1 juli 2022

DEEL DIT ARTIKEL


    Warning: Undefined array key -1 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/allesoverdans.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 965
  • Muda Kunstsecundair (copy)

    Vorige artikel

    Warning: Undefined array key 0 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/allesoverdans.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 928
  • Muda Kunstsecundair (copy)

    Volgende artikel

Passie voor dansen?

Laat je inspireren door Dans Magazine!

 

HET EERSTE JAAR 6 NUMMERS MET 50% KORTING VOOR € 9,99  

Dans Magazine is een must-read voor iedereen die graag naar dans kijkt, dans maakt, dans leert en vooral dans doet. Of je nu professioneel danser bent of dat ambieert, of je nu wedstrijden/voorstellingen danst of juist bezoekt. Met heel veel praktische en inspirerende tips & trucs, exclusieve kijkjes achter de schermen, gesprekken met dansers en choreografen en inside information uit de danswereld. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

SOCIALE MEDIA

In dit online magazine van de makers van Dans Magazine vind je redactionele artikelen en artikelen die zijn aangeleverd door onze partners en ambassadeurs. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt zonder schriftelijke toestemming van de uitgever. Maar delen mag!

Dans Magazine is een uitgave van Virtùmedia

Klantenservice

e-mail / of bel  +31 (0)85 0407400

Adverteren?

Mariska Jankovits / e-mail / of bel +31 (0)30 6931177           

Samenwerken?

Bianca Volkers / e-mail / of bel +31 (0)30 – 303 12 95