Mbo Dans (copy)

Ik ben dans!

STUDENTEN AAN HET WOORD

Wat is uniek aan deze opleiding?

“Bij MBO DANS staat mijn eigen talent centraal, ik combineer urban met hedendaags en maak daar mijn eigen stijl van. Ik volg, net als iedereen, een individuele opleidingsroute. De opleiding heeft een holistische benadering. Ik mag mijn eigen weg vinden en ontdekken wat bij mij past. Wat ik zo leuk vind, is dat er allerlei verschillende type dansers in de groep zitten en dat iedereen elkaar respecteert.

“Wat MBO DANS heel bijzonder maakt is dat Theater de Kring in Roosendaal onze basis is, we krijgen les op het podium, we maken alle ins en outs mee en hebben al veel voorstellingen gezien.”

Wat voor soort lessen krijg je?

“We krijgen veel danstraining in allerlei stijlen. We krijgen o.a. les van Mezack Sahetapy, Louis Alves en Danielle Minnee. We krijgen ook regelmatig gastlessen en projecten met dansgezelschappen en choreografen. Ik volg een volwaardige niveau 4-opleiding waarmee ik naar elke HBO-opleiding kan doorstromen. We leren lesgeven, projecten en evenementen organiseren, ondernemen en we krijgen ook algemene vakken zoals Nederlands, rekenen en Engels. Daarnaast ontwikkel ik creative skills waar ik de rest van mijn leven veel aan heb. Ook volgen we verschillende keuzedelen, ik ga creatief makerschap en internationalisering volgen, ik heb enorm veel zin in mijn buitenlandstage!”

Waar ga je werken?

“Ik wil graag als allround Dansprofessional aan de slag, zowel zelf dansprojecten organiseren als lesgeven, maar ik wil ook graag dansaudities doen. Heel breed dus. Mocht ik ooit nog verder willen studeren, is dat ook een mogelijkheid!”

Meer informatie 

Kijk op de website voor meer informatie over aanmelden, de informatieavond en de toelatingsprocedure. Wil je sfeer proeven en onze dansers en docenten ontmoeten? Meld je dan aan voor een meeloopdag via dit mailadres

“MBO DANS is echt een opleiding van deze tijd die de studenten centraal zet en het beste met hen voor heeft. Individualiteit en diversiteit staan centraal.” 

– Louis Alves (docent)

“Ik wil graag de studenten meegeven dat dansen dieper gaat dan alleen pasjes en het onthouden van een choreo. Als je ervoor kiest om van dansen je beroep te maken vind ik het belangrijk dat je identiteit als persoon in lijn is met je identiteit als danser om je passie voor dans te behouden.” 

– Mezack Sahetapy (docent)

• 15 NOVEMBER 

Informatieavond theater De Kring in Roosendaal 

• 25 NOVEMBER 

Werksessiedag voor toelating (vernieuwde auditie)

DEEL DIT ARTIKEL


    Warning: Undefined array key -1 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/allesoverdans.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 965
  • Mbo Dans (copy)

    Vorige artikel

    Warning: Undefined array key 0 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/allesoverdans.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 928
  • Mbo Dans (copy)

    Volgende artikel

Passie voor dansen?

Laat je inspireren door Dans Magazine!

 

HET EERSTE JAAR 6 NUMMERS MET 50% KORTING VOOR € 9,99  

Dans Magazine is een must-read voor iedereen die graag naar dans kijkt, dans maakt, dans leert en vooral dans doet. Of je nu professioneel danser bent of dat ambieert, of je nu wedstrijden/voorstellingen danst of juist bezoekt. Met heel veel praktische en inspirerende tips & trucs, exclusieve kijkjes achter de schermen, gesprekken met dansers en choreografen en inside information uit de danswereld. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

SOCIALE MEDIA

In dit online magazine van de makers van Dans Magazine vind je redactionele artikelen en artikelen die zijn aangeleverd door onze partners en ambassadeurs. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt zonder schriftelijke toestemming van de uitgever. Maar delen mag!

Dans Magazine is een uitgave van Virtùmedia

Klantenservice

e-mail / of bel  +31 (0)85 0407400

Adverteren?

Mariska Jankovits / e-mail / of bel +31 (0)30 6931177           

Samenwerken?

Bianca Volkers / e-mail / of bel +31 (0)30 – 303 12 95