JDOF (copy)

VAN TALENT NAAR ARTIEST!

JEUGD DANSOPLEIDING FRYSLÂN (JDOF)

1. Welke opleidingen bieden jullie aan?

Voor jonge dansers die meer willen met dans bieden wij verschillende talentenprogramma’s; Tijdens onze vierjarige vooropleiding dans volgen leerlingen tussen de 11 en 18 jaar elke week een vast programma, waarin wekelijkse lessen klassiek ballet, moderne dans en jazzdance worden gecombineerd met blokken urban, dansimprovisatie en choreografie. De vooropleiding start met het voorbereidend jaar, waarin je kunt wennen aan het ritme van extra lessen op hoog niveau. Hierna volgen het 1e, 2e en 3e jaar waarin je meer lessen volgt op dinsdag, donderdag en zaterdag. Als leerling van de JDOF leer je de verschillende dansstijlen van topdocenten uit heel Nederland en mag je meedoen aan alle activiteiten en projecten. Het Young Artist Program (YAP) is een uniek programma in Nederland met meerdere onderdelen gericht op jonge, (ver)gevorderde dansers vanaf 16 jaar. Het is een programma op maat. Denk hierbij aan wekelijkse lessen, uitwisselingsdagen met de 5 O’Clock Class (AHK), weekendintensives, samenwerkingen met bijvoorbeeld dansgezelschap Ivgi&Greben en nog zó veel meer.

2. Wat leren leerlingen op de opleiding, hoe daag je ze uit?

Tijdens de opleiding krijg je les in verschillende stijlen zoals moderne dans, ballet, spitzen, hiphop, jazz en improvisatie. We werken aan je fysieke ontwikkeling en je krijgt persoonlijke coaching. Maar belangrijker nog: bij de JDOF leer je meer dan alleen pasjes, je leert er hoe je jouw eigen creativiteit en persoonlijkheid kunt gebruiken in je dans. Je groeit als danser én als persoon.

3. Wat is essentie van jullie aanpak?

Wij begeleiden jonge dansers in een veilige en positieve omgeving om stappen te maken in hun dansontwikkeling. Hard werken en plezier gaan bij onze lessen hand in hand. Door een zorgvuldig samengesteld lesprogramma en individuele begeleiding kun jij bij ons uitgroeien tot een veelzijdige danser.

4. Wat maakt jullie opleidingen zo bijzonder?

De JDOF is uniek door de combinatie tussen de verschillende talentenprogramma’s en fysieke- en persoonlijke coaching. Kortom, je doet heel veel danservaring op tijdens de lessen, voorstellingen en projecten.

Kom en dans!

• Maak mee
• Proeflessen
• Open lesweek
• Open dansdag
• Audities
• Presentatie

Naam studierichting
• Vooropleiding dans
• Young artist program

Contactgegevens
Ruiterskwartier 41
8911 BP, Leeuwarden

DEEL DIT ARTIKEL


    Warning: Undefined array key -1 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/allesoverdans.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 965
  • JDOF (copy)

    Vorige artikel

    Warning: Undefined array key 0 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/allesoverdans.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 928
  • JDOF (copy)

    Volgende artikel

Passie voor dansen?

Laat je inspireren door Dans Magazine!

 

HET EERSTE JAAR 6 NUMMERS MET 50% KORTING VOOR € 9,99  

Dans Magazine is een must-read voor iedereen die graag naar dans kijkt, dans maakt, dans leert en vooral dans doet. Of je nu professioneel danser bent of dat ambieert, of je nu wedstrijden/voorstellingen danst of juist bezoekt. Met heel veel praktische en inspirerende tips & trucs, exclusieve kijkjes achter de schermen, gesprekken met dansers en choreografen en inside information uit de danswereld. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

SOCIALE MEDIA

In dit online magazine van de makers van Dans Magazine vind je redactionele artikelen en artikelen die zijn aangeleverd door onze partners en ambassadeurs. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt zonder schriftelijke toestemming van de uitgever. Maar delen mag!

Dans Magazine is een uitgave van Virtùmedia

Klantenservice

e-mail / of bel  +31 (0)85 0407400

Adverteren?

Mariska Jankovits / e-mail / of bel +31 (0)30 6931177           

Samenwerken?

Bianca Volkers / e-mail / of bel +31 (0)30 – 303 12 95